Service

Moederbord reparatie slechts €279,-

Mac eXperience repareert moederborden (logicboard) en videokaarten van alle Apple computers (Macbook, iMac, Mac Pro) van alle leeftijden vanaf €279,-. De videochip wordt altijd vervangen door een nieuwe. 

Klanten vertellen...

Topservice! Moederbord gerepareerd voor een fractie van de kosten van een Premium Reseller.. en nog sneller ook. Ga zo door Mac eXperience!

Over Mac eXperience

Voor alle Apple reparaties

about usMac eXperience is de reparatie specialist en helpdesk voor Apple in Zuid-West Nederland. Mac eXperience levert haar diensten niet alleen aan particulieren maar ook aan grotere organisaties die verzekerd willen zijn van een partner met de juiste expertise en het juiste gereedschap. Een partner die flexibel inzetbaar is en service hoog in het vaandel heeft staan. Zo biedt Mac eXperience u zelfs een gratis sneldiagnose aan, repareert Mac eXperience ook bij u op locatie en zorgen wij ervoor dat Apple storingen altijd snel worden verholpen.

Ook als uw Apple buiten de garantietermijn valt, kunt u bij ons terecht voor een zorgvuldige en snelle afhandeling van de Apple reparatie. Mac eXperience houdt u continu op de hoogte omtrent de reparatie van uw Apple-product.

Inkoop Apple produkten

Hoogste prijs garantie

Voor alle Apple producten (iMac, iPhone, iPad, iPod, Macbook, Mac Pro, iWatch)

Mac eXperience doet graag een bod op je Mac. Mail ons het serienummer van je Mac/iPhone met een opsomming van eventuele accessoires. Geef daarbij ook aan of er mankementen zijn. Je ontvangt dan binnen een halve dag een eerlijk bod.

Apple nieuws


TOP