Service

Moederbord reparatie slechts €279,-

Mac eXperience repareert moederborden (logicboard) en videokaarten van alle Apple computers (Macbook, iMac, Mac Pro) van alle leeftijden vanaf €279,-. De videochip wordt altijd vervangen door een nieuwe. 

Klanten vertellen...

Een mail verstuurd, vrijwel direct een bericht terug. Duidelijk en flexibel om een afspraak te maken.
Harde schijf van imac laten vervangen en de volgende dag al gemaakt!! Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf, ik ga er zeker weer naar toe als er weer eens wat is met mijn Mac. De premium reseller ziet mij niet meer terug voor reparaties. Nogmaals bedankt!!

Harde schijf

Harde schijf vervangen

hddMaakt de harde schijf van je mac een tikkend geluid, dan duurt het niet lang meer voordat hij echt defect is en er mee stopt? Wij vervangen uw harde schijf door een exemplaar naar uw keuze. Ook wanneer de huidige schijf nog goed functioneert maar de capaciteit te klein is. Ook kunnen we een stillere en/of snellere harde schijf/SSD in je Mac plaatsen. Hierbij zetten wij al uw gegevens over, zodat uw iMac weer werkt zoals voorheen (datamigratie). Ook wanneer de harde schijf defect is kunnen wij in de meeste gevallen de data van de schijf (gedeeltelijk) redden (datarecovery). Datamigratie kost €65, de kosten van datarecovery zijn €80,- (voor datarecovery kunnen wij niet garanderen dat het lukt, dit is afhankelijk van de staat van de schijf).

Prijzen ssd bij vervanging hdd, incl montage

hdd

€149,- voor een 250 Gb SSD

€199,- voor een 525 Gb SSD

€225,- voor een 1050 Gb SSD

Extra kosten voor het bijplaatsen ssd op de plaats van de dvd-drive, €50

Extra kosten voor het instellen van een Fusiondrive, €50

Bij het instellen van de Fusiondrive maken we een backup van de inhoud van de hdd en zetten deze terug op de Fusiondrive.

Indien anders aangegeven gebruiken we een ssd van het merk Crucial

Genoemde prijzen zijn incl. BTW

Klik Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer info

Apple nieuws


TOP