Service

Gratis leentoestel

Nu bij Mac eXperience een gratis leentoestel tijdens de reparatie van je iPad, iPhone of iPod. Wanneer de reparatie van je toestel langer duurt dan één werkdag stelt Mac eXperience een gratis leentoestel ter beschikking. Wanneer de reparatie binnen een dag kan worden uitgevoerd kan je een leentoestel tegen een kleine vergoeding huren.

Klanten vertellen...

Prima geholpen door Mac eXperience. Ze denken mee en wisten een goedkope oplossing te vinden voor de vervanging van de topcase van mijn macbook. Vlot afgehandeld. Tevreden!

Wat doet Mac eXperience nog meer

Voor alle Apple gebruikers, bedrijven en particulieren.

Systeembeheer: 
Om uw bedrijfsprocessen te waarborgen en geen kostbare tijd te verliezen heeft u een systeembeheerder nodig die van allerlei zaken verstand heeft. Een partner die over een groot aanbod van diensten en service beschikt als het om professioneel systeembeheer gaat.

Installatie en migratie: 
Misschien bent u een volledige bedrijfsverhuizing aan het plannen of heeft u de beslissing genomen om over te stappen naar het Apple platform? Vraagt u zich af welke stappen u moet zetten om op de nieuwe locatie een volledig nieuw ICT-netwerk in werking te laten treden? Meestal gaat het om verstrekkende operaties die cruciaal zijn voor de bedrijfsvoering en die u alleen over wilt laten aan een betrouwbare partner met verstand van zaken. Mac eXperience heeft in de loop der jaren grote deskundigheid opgebouwd in het verhuizen en installeren van complete Apple ICT-omgevingen en het begeleiden van klein- en grootschalige migratieprojecten. Naast de complete installatie en migratie van uw netwerk inclusief kabels, routers, hubs en switches, zorgt Mac eXperience ook voor eventuele upgrades van de belangrijkste hardware.

Apple reparatie en service: 
Net nu u het toch al zo druk heeft begeeft uw Mac het. Uiteraard wilt u hier zo snel mogelijk een oplossing voor. U wilt uw Mac laten repareren maar u zoekt ook een specialist die uw volledige Apple-service uit handen kan nemen. Zoekt u een bedrijf met een flinke dosis ervaring? Sinds 1999 lossen we problemen op met Apple-producten. Van iMac, Mac Pro, MacBook, MacBook Pro/Air/Retina, Mac mini tot iPod, iPad, iPhone, Apple TV en van Airport tot Xserve.

Apple consultancy door gecertificeerde Apple specialist: 
Voorkomen is beter dan genezen. Dat geldt natuurlijk ook binnen uw organisatie. Dit scheelt u niet alleen tijd en een hoop zorgen, maar ook geld. Het is belangrijk dat met de implementatie van nieuwe Apple apparatuur uw workflows en de ondersteunende techniek in topvorm zijn en blijven. Maar wie zorgt ervoor dat u zich onbezorgd op uw core business kunt concentreren? Aan welke partner kunt u het onderhoud overlaten en wie geeft u advies over efficiëntere manieren van werken? Inderdaad: Mac eXperience versnelt uw werkprocessen door oplossingen aan te bevelen, workflows op maat te creëeren en continue ondersteuning te verzorgen. U ontvangt meteen de hulp die u nodig heeft, op het juiste moment en op de juiste plaats.


TOP