Service

iMac 27 inch met half donker scherm

De 27 inch iMac heeft een vaak voorkomend probleem met het LCD. Door een instabiele soldering heeft deze iMac veel kans op een half donker scherm (meestal linker deel), of geeft een flikkerend beeld. Wij kunnen dit repareren voor €245,-

Klanten vertellen...

Erg bedankt voor je professionele hulp bij de online verbinding met kantoor.

Over Mac eXperience

Voor alle Apple reparaties

about usMac eXperience is de reparatie specialist en helpdesk voor Apple in Zuid-West Nederland. Mac eXperience levert haar diensten niet alleen aan particulieren maar ook aan grotere organisaties die verzekerd willen zijn van een partner met de juiste expertise en het juiste gereedschap. Een partner die flexibel inzetbaar is en service hoog in het vaandel heeft staan. Zo biedt Mac eXperience u zelfs een gratis sneldiagnose aan, repareert Mac eXperience ook bij u op locatie en zorgen wij ervoor dat Apple storingen altijd snel worden verholpen.

Ook als uw Apple buiten de garantietermijn valt, kunt u bij ons terecht voor een zorgvuldige en snelle afhandeling van de Apple reparatie. Mac eXperience houdt u continu op de hoogte omtrent de reparatie van uw Apple-product.

Inkoop Apple produkten

Hoogste prijs garantie

Voor alle Apple producten (iMac, iPhone, iPad, iPod, Macbook, Mac Pro, iWatch)

Mac eXperience doet graag een bod op je Mac. Mail ons het serienummer van je Mac/iPhone met een opsomming van eventuele accessoires. Geef daarbij ook aan of er mankementen zijn. Je ontvangt dan binnen een halve dag een eerlijk bod.

Apple nieuws


TOP