Service

reparatie retina schermen

Mac eXperience repareert ook retina schermen. Dit betekent dus dat niet de complete bovenkant van je Macbook vervangen hoeft te worden. We kunnen volstaan met de vervanging van het LCD-scherm (incl glasplaat). Omdat dit een zeer moeilijke reparatie is hebben we de tijd genomen om ons hierin te bekwamen. De meeste reparatieservicebedrijven besteden deze reparatie uit, wij voeren deze dus zelf uit.

Klanten vertellen...

Een mail verstuurd, vrijwel direct een bericht terug. Duidelijk en flexibel om een afspraak te maken.
Harde schijf van imac laten vervangen en de volgende dag al gemaakt!! Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf, ik ga er zeker weer naar toe als er weer eens wat is met mijn Mac. De premium reseller ziet mij niet meer terug voor reparaties. Nogmaals bedankt!!

Wat doet Mac eXperience nog meer

Voor alle Apple gebruikers, bedrijven en particulieren.

Systeembeheer: 
Om uw bedrijfsprocessen te waarborgen en geen kostbare tijd te verliezen heeft u een systeembeheerder nodig die van allerlei zaken verstand heeft. Een partner die over een groot aanbod van diensten en service beschikt als het om professioneel systeembeheer gaat.

Installatie en migratie: 
Misschien bent u een volledige bedrijfsverhuizing aan het plannen of heeft u de beslissing genomen om over te stappen naar het Apple platform? Vraagt u zich af welke stappen u moet zetten om op de nieuwe locatie een volledig nieuw ICT-netwerk in werking te laten treden? Meestal gaat het om verstrekkende operaties die cruciaal zijn voor de bedrijfsvoering en die u alleen over wilt laten aan een betrouwbare partner met verstand van zaken. Mac eXperience heeft in de loop der jaren grote deskundigheid opgebouwd in het verhuizen en installeren van complete Apple ICT-omgevingen en het begeleiden van klein- en grootschalige migratieprojecten. Naast de complete installatie en migratie van uw netwerk inclusief kabels, routers, hubs en switches, zorgt Mac eXperience ook voor eventuele upgrades van de belangrijkste hardware.

Apple reparatie en service: 
Net nu u het toch al zo druk heeft begeeft uw Mac het. Uiteraard wilt u hier zo snel mogelijk een oplossing voor. U wilt uw Mac laten repareren maar u zoekt ook een specialist die uw volledige Apple-service uit handen kan nemen. Zoekt u een bedrijf met een flinke dosis ervaring? Sinds 1999 lossen we problemen op met Apple-producten. Van iMac, Mac Pro, MacBook, MacBook Pro/Air/Retina, Mac mini tot iPod, iPad, iPhone, Apple TV en van Airport tot Xserve.

Apple consultancy door gecertificeerde Apple specialist: 
Voorkomen is beter dan genezen. Dat geldt natuurlijk ook binnen uw organisatie. Dit scheelt u niet alleen tijd en een hoop zorgen, maar ook geld. Het is belangrijk dat met de implementatie van nieuwe Apple apparatuur uw workflows en de ondersteunende techniek in topvorm zijn en blijven. Maar wie zorgt ervoor dat u zich onbezorgd op uw core business kunt concentreren? Aan welke partner kunt u het onderhoud overlaten en wie geeft u advies over efficiëntere manieren van werken? Inderdaad: Mac eXperience versnelt uw werkprocessen door oplossingen aan te bevelen, workflows op maat te creëeren en continue ondersteuning te verzorgen. U ontvangt meteen de hulp die u nodig heeft, op het juiste moment en op de juiste plaats.


TOP