Service

reparatie retina schermen

Mac eXperience repareert ook retina schermen. Dit betekent dus dat niet de complete bovenkant van je Macbook vervangen hoeft te worden. We kunnen volstaan met de vervanging van het LCD-scherm (incl glasplaat). Omdat dit een zeer moeilijke reparatie is hebben we de tijd genomen om ons hierin te bekwamen. De meeste reparatieservicebedrijven besteden deze reparatie uit, wij voeren deze dus zelf uit.

Klanten vertellen...

Na vervanging van de defecte harde schijf is mijn imac nog stiller geworden. Ik wist niet dat dat kon.

Online cloud backup

Voor grote en kleine ondernemingen, maar vooral voor Apple gebruikers

cloudWerken in cloud is veilig, makkelijk en voordelig. Al vele klanten van Mac eXperience hebben ondervonden dat hiermee veel bespaard kan worden op kosten. Door de techniek die wij gebruiken en het aanbieden van cloud voor vaste lage prijzen is dit inmiddels een groot succes voor Mac eXperience maar vooral ook voor onze klanten! Alle apparaten zoals computer, laptop, iPhone, iPad, etc. kunnen verbonden worden met uw cloudomgeving. Zo heeft u overal en altijd uw gegevens bij de hand! Ook grote grafische bestanden. Cloud is er niet alleen voor grote ondernemeningen. Van enterprise tot éénmanszaak: iedereen profiteert van het werken in Cloud. Mac eXperience kan precies duidelijk maken wat gunstig is voor uw bedrijf. Niet alleen recente bestanden maar ook alle oudere kopieën van de bestanden worden bewaard. Dit laatste is tamelijk uniek. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Budget Plan, 50 Gb voor €20 per kwartaal

Home Plan, 100 Gb voor €35 per kwartaal

Premium Plan, 250 Gb voor €65 per kwartaal

Ultimate Plan, 500 Gb voor €99 per kwartaal

Xtreme Plan, 750 Gb voor €129 per kwartaal

Klik Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer info of om je aan te melden

Apple nieuws


TOP